Sidor

fredag, januari 21, 2011

En lugn timme på tom...

Idag körde jag bara en lugn timme på tom mage direkt jag klev upp ur sängen vid 9-tiden för att tajama det med dagens jobbpendlig. Spar benen till morgondagens träning istället för att köra ytterligare en dag då dom kändes lite trötta. Direkt efter timmen på Monarken bytte jag om till nya cykelkläder, packa ryggan med dagens matlådor och slängde mig iväg till jobbet för dusch och frukost/lunch strax efter 11. Sen blir det också en lugn jobbpendlig hem efter 23:30 så borde benen vara pigga och fina imorgon igen.

Cykeln jag bokade på Free Motion igår för fick jag bekräftad idag, en Cannondale SuperSix Hi-Mod Sram RED blir det i 7 dagar att nöta berg med. Europeiska Sjukförsäkringskortet är också fixat om oturen skulle vara framme vilket jag inte hoppas.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Låter härligt med Gran Canaria. Jag är inte avis. Inte alls :-)

/Mikael S

Niklas Källström sa...

Det är härligt på Gran Canaria Mikael ;)