Sidor

söndag, januari 30, 2011

Enkel men funktionell...


Ännu en dag med många timmar på sadeln utan att tillföra någon energi under träningen. Precis som igår gick det år fyra flaskor vatten med High5 Zero i, självklart har jag med mig energi(2 st High5 EnergyGel Plus) om det skulle bli riktig kris. Fint väder idag också och ute på Järvafältet var det fullt med mäniskor som aktiverade sig, mest skidåkare men ett par cyklister mötte jag också. Bara ett kort stopp idag för att fylla på flaskorna. Effektiv cykeltid 3:52 och 87,8 km.

Nu har jag kört två distanspass med mitt nya cykelbygge och jag kan inte vara annat än nöjd med den. Enkel men funktionell och jag sitter perfekt på den. Dubbdäcken är jag bara lyrisk över då dom leverera grepp i massor oavsett underlag. Lättrullade också trots alla dubbar och det grova mönstret. Den här cykeln kommer att få göra många träningspass på grusvägarna i vår men då med ett par andra däck utan dubb.

2 kommentarer:

Henke Nilsson sa...

Hej Niklas

Varför har du valt just High5 bland alla andra olika sportdrycker?

//Henke

Niklas Källström sa...

Går bra ihop med min mage, bra smaker, bra bars(dom jag använder nu) utan en massa konstiga överdrag som kletar ihop av värmen i bakfickan. High5 har ett bra och komplett sortiment som passar mig.

Har tidigare kört med PowerBar utan problem med magen. Bra produkter även dom.