Sidor

måndag, januari 10, 2011

Från 3-delat till 2-delat...


Klev upp som tänkt vid 11 för att kunna vända tillbaka dygnet snabbt. Man är inte direkt någon världsmästare i hjärnan till en början med bara 2 1/2 timmes sömn efter 12 timmar nattjobb. Men det är bättre(tycker jag) att ta en tuff vändning tillbaka till dag direkt så är man med i matchen igen i morgon. Två koppar kaffe framför datorn innan jag drog på mig cykelkläderna för dagen träning. Det blev landsväg med vintercykeln då dom större vägarna är helt okej nu efter ett par dagar med mildväder. Benen var inte helt återhämtade efter gårdagens urladdning så jag nöjde mig med 10 minuter uppvärmning - 60 minuter med puls 9% över aerob tröskel - 15 minuter nedvarvning för idag.

Medans jag funderar på hur jag ska göra med att eventuellt byta av komponentgrupp på MTBn byggde jag om vevpartiet som nu sitter på från 3-delat till 2-delat. Ricke kom också förbi garaget på en kopp kaffe innan han skulle iväg och leka innebandy 1 timme. Vi började också spåna på en cykelresa till värmen för att få cykla lite berg. Det skulle vara skönt att få komma iväg en vecka eller gärna två veckor för min egen del. Årets(2010) semesterdagar är fortfarande orörda för min del då jag jobbade hela sommaren och sen har det bara rullat på. Lite cykling i varma berg skulle göra gott för kropp och själ men framförallt för cykelbrännan.


5 kommentarer:

Snarkus sa...

ganska cool t/s-bild! får verkligen med miniatyreffekten

Daniel sa...

Ja, snygga bilder. Fick titta två gånger på garagebilden för att vara säker på att du inte byggt ett dockhus.

Niklas Källström sa...

Dockhus får bli när jag har mer tid över :)

Anonym sa...

Bästa cykelbloggen i sverige med kanon bilder som jag följer för att få inspiration för min egna träning för varvet runt sjön

Niklas Källström sa...

Det var fina ord, tack Anonym!