Sidor

tisdag, januari 18, 2011

Gran Canaria...


Då är resan till värmen bokad, 07:15 den 16:e Mars lyfter planet från Arlanda och landar 12:15 på Gran Canaria. En vecka med härlig cykling i bergen, sweet! Vi blir 5 stycken, Ricke, Allan, Morgan, Robban å så jag då. Bor gör vi på Club Maspalomas 1, bungalowhotell beläget i den västra delen av Maspalomas, nära köpcentret Faro 2. Cykel hyr jag(vi) på plats så slipper jag allt bök med en cykel som ska med på flyget. Hyr cykel gör jag(vi) på Free Motion i år igen då dom har riktigt fina cyklar för uthyrning, 2011 års Cannondale.

11 kommentarer:

Marco sa...

Vi är två stycken som åker ner en dryg vecka innan er. Lite synd, hade varit kul att köra någon tur ihop i bergen. Hoppas ni får det bra!

fredrikw sa...

Då överlappar ni med Kvänums träningsläger som jag och en massa andra ska åka på. Vi kommer dit lördagen innan er, och de flesta åker hem lördagen efter ni har anlänt, vissa stannar i två veckor. Vi kör MTB, men vi kanske ses på något fik uppe i bergen, förutom slöandet på hotellet förstås :)

fredrikw sa...

Förresten, vet inte om du har varit på Faros 2 tidigare, men förvänta dig inte för mycket när det gäller shopping eller matvaror =) Finns dock en välsorterad matbutik på promenad-, cykel- eller taxiavstånd som är bra.

Johan Mölleborn sa...

Vafan.

Markus Lindholm sa...

Varför åker alla till värmen? Jag misstänker starkt att det är bara för att jag är så fattig just nu så att jag inte har råd att ens åka till Åland.

Hoppas ni får bättre väder än vad vi hade förra året!

Patrik Skolling Möller sa...

You need a torx wrench. :)

Niklas Källström sa...

Typiskt Marco.

Jo jag känner till Faros 2 Fredrik :) och det är bara matbutiken som är okej.

Så dåligt väder igen vore inte rättvist Marcus.

Ska jag hälsa från dig Patrik... du å hästsvansen blev ju nästan polare för livet ;)

Patrik Skolling Möller sa...

Se till att få en SuperSix i år med bara.

-Skogling

Eric sa...

Som Marco skrev så åker vi ner den 4:e och sen hem den 11:e.. Bor på samma hotell som ni och hyr cyklar på free-motion. Lite synd.. men det lär finnas fler cyklister där nere. :-)

Jocke sa...

Jag är på Gran Canaria just nu och måste säga att det är riktigt trevligt. Grym cykling helt enkelt även om cykelformen inte är på topp såhär i januari.

Niklas Källström sa...

Väntar nu på att få min SuperSix bekräftad av Free Motion Patrik.

Tråkigt att ni hinner lämna ön Eric innan vi landat.

Trevliga bilder på din blogg också Jocke. Vi vill också ha lika fint väder :)