Sidor

söndag, januari 16, 2011

Inte bara för att se dryg ut...


Med två stora golvfläktar på full fläkt placerade bara 1 meter framför är inte en helt lyckad kombination med ett par linser inmonterad. Som lösning på problemet brukar jag köra med min cykelglasögon för att inte ögonen ska torka ut och linser som börjar kärva så slipper jag gissa vad som står på displayen i slutet av passet. Så glasögonen är inte bara för att se dryg ut när jag tar bilder till bloggen. Halt som #¤%&¤ ute så jag körde ett EB pass inne med låg energinivå, nästa 7 timmar mellan frukost och passets start. Höjde belastningen idag också med 20 watt och körde 1 x 40 minuter. Det kändes så bra efter 20 minuter att jag bestämde mig för att köra passet utan 10 minuter aktiv vila vilket gick fint. Det verkar som träningen går framåt då jag kan öka belastningen samtidigt som jag blir lättare i kroppen för varje vecka vilket är trevligt värre.

Byggprojektet nere i garaget står lite still vad det gäller bygga då det mest putsas och inväntar min beställning med komponenter från Tyskland. Dubbdäcken, Nokian Hakka WXC 300 har dock kommit och dom ser rätt aggressiva ut med alla dubb som sticker ut från däckets alla nabbar. Det är ett roligt nöje att jobba upp lystern igen på komponenterna då dom såg mindre roliga när jag plockade fram dom ur komponentgömman. Dock har jag inte hunnit att gå igenom allt än men det tar jag i veckan.5 kommentarer:

Lisa sa...

jag lyckades härom veckan få till exakt rätt fläktvinkel för att blåsten inte skulle få linserna att sagga ihop totalt! oh teh joy.
återkommer med en omständlig beräkning på vinklar n positioner om jag någonsin får till samma sak igen ;)

Niklas Källström sa...

Bra Lisa, då inväntar jag dom rätta vinklarna :)

Patrik Skolling Möller sa...

Fan vad dryg du ser ut på bilden. :)

Du ser ut att ha tunnat ur lite. Stämmer det ?

-Skogling

Markus Lindholm sa...

Vi hade en kille som dök upp med hjälm till spinningen för ett par år sen. Det kanske är nästa steg? :)

Niklas Källström sa...

Jo jag har tunnat ut en hel del Patrik, och mer tunn ska han bli.

Hjälm kanske inte är en dum idé Marcus då man på vissa intervaller är mer död än levande :)