Sidor

lördag, januari 01, 2011

Nu existerar bara tideräkning...

Nytt år igen så det är väl lika bra att köra igång med träningen redan från start på 2011. Börjar året lite lugnt med ett EB 2 x 20 inne och tillbaka på Monarken igen. Monarken rankar jag som absolut en av eller förmodligen min bästa investeringar helt enkelt. Torsdag den 4:e Mars 2010 är för mig en lika stor dag som Jesu födelse är för andra. Nu existerar bara tideräkning år efter respektive före Monarkens ankomst här i lägenhet 297. I övrigt har årets första dag gått i ett lugnt tempo utan dramatik och måsten. För årets andra dag siktar jag på ett distanspass ute om det nu inte kommer en massa snö under natten...

2 kommentarer:

Johan Mölleborn sa...

Håller med om Monarken. Klart den bästa cykelgrejen, förutom själva cykeln. Jag invigde det nya året med 60 minuter på 4 watt/kg.

Fan vad det ska gnuggas i vinter.
/J

Niklas Källström sa...

Ja om vintern håller i sig som nu lär det bli några timmar till inne.