Sidor

lördag, januari 22, 2011

Som ett kalejdoskop på hornhinnan...

Passar på att uppdatera bloggen lite snabbt nu när jag är uppe i lägenheten för att hämta mjölk till kaffe i garaget. I garaget är det full aktivitet nu med att färdigställa vinter-mtb:n då min beställning från H&S Bike-Discount äntligen dök upp en 4-5 dagar senare än förväntat. Förseningen var inte H&S fel utan helt mitt då jag tabbat mig med betalningen. Jag hade visst valt att betala med PayPal vilket inte är så smart om man som jag inte har ett giltigt PayPal konto. Men efter att jag fått ett mail från Jennifer Thiedecke från H&S om problemet löste sig allt snabbt och tre dagar senare ringde postens bud på dörren för att leverera paketet med komponenterna. Allt går bra där nere i garaget(än så länge) så det kan nog tänkas att det dyker upp någon bild på skapelsen i färdigt tillstånd.

Har också kört ett pass inne på Monarken idag då jag aldrig orkade mig ut för att köra ett distanspass. Klämde till med ett KI 4 x 4 med 3 minuter aktiv vila på 100 watt och för att skoja till det hela lite efter fyrorna körde jag två stycken "all in" spurter för att bjuda benen på en riktigt lördags-karamell. Drog igång spurterna från noll kadens och 30 sekunder senare såg det ut som ett kalejdoskop på hornhinnan. Nä nu är det garaget som gäller igen med lite gott kaffe medans jag skruvar på.

9 kommentarer:

Johan Mölleborn sa...

Helt allvarligt, hur mycket har du gått ner under vintern?
/J

Niklas Källström sa...

Vet inte johan, har inte vägt mig sedan jag tog tag i den då bedrövliga kroppen. Vägning går nog inte att komma undan längre än till på Tisdag då jag ska ner till Aktivitus :)

Men det finns mer vikt att plocka bort på kroppen fram till våren...

STIZZE sa...

Titta en mollobild. :) snygg räddning på distanspasset, och grymt med en så fin hoj på gc!

Niklas Källström sa...

Ja med den hojen kommer veckan där nere i bergen bli toppen Stizze. Mollo är min Monark-idol! :)

SnyggKungen sa...

Du ser inte klok ut!! som vanligt..;)

Niklas Källström sa...

Ser inte, är inte klok menar du väl Kungen :)

Kungen sa...

Både och..;)

Anonym sa...

Nyvaken!?
Undrar hur det ser ut efter 10 min cykling?

//Brunnsan for life

Niklas Källström sa...

Det var ju det jag menade Kungen, lök! :D

Hur det ser ut....det kommer du bli varse ute på Ekerö i vår ;)
Brunnsan for life...vilket skämt, mycket ska man behöva läsa ;)