Sidor

fredag, februari 04, 2011

Du kommer få vissa problem...


Hade tänkt köra ett nytt EB pass nu innan jobbet men vaknade med huvudvärk och bestämde mig istället för att ställa in. Sötebrödsdagarna är över nu med det nya träningsupplägget och det gäller verkligen att vara laddad till varje pass för att orka genomföra dom som tänkt. Laddar om och kör passet(en variant av EB där jag ska jobba med låg kadens) imorgon Lördag istället. Laddning krävs nog för när Mattias skriver så här(...du kommer få vissa problem att hålla effekten uppe på 50 kadens-intervallen. Om inte så kontrollera din effektmätning) i förklaringen av passet kan man räkna med jobbigt värre.

Sen börjar det också dra ihop sig för tempo-premiär för mig och min tempocykel. Vi får väl hoppas på bra väder när SMACK-serien drar igång igen sista(tror jag det är) onsdagen i Mars så det går att köra med tempocyklar. Skulle tro att deltagarantalet på onsdagskvällarna kommer öka till i år då det snackas och köpts tempocyklar lite här och där. Men som nybörjare tar jag det hela med ro som den enkla motionär jag är....9 kommentarer:

Johan Mölleborn sa...

Det är en riktig instegs-tempohoj du kör på också. :D

Patrik Skolling Möller sa...

"Enkla motionär". Jag skall sparka dig på smalbenet. ;)

Tille sa...

Mitt problem med lågkadensaren var inte effektmätningen utan att vikterna tog slut. :-)

Niklas Källström sa...

Det är lika bra att börja lite lagom nu i början Johan :)

Då gäller det alltså att passa smalbenet när jag kommer bort till västerort i vår Patrik :)

Jag har vikter i massor Tille så det är inte det som jag frukta mest ;)

Anonym sa...

Understatement of the year;)
Ska bli grymt å se dig "klämma" tempo. ganska säker på att det kommer passa dig som handsken;)

/Ricke

fredrikw sa...

Schysst instegscykel :)

EB*-passen är nog väldigt individuella, jag hade inga problem att hålla effekten på 50 i kadens, i alla fall inte om jag kör samma effekt som på vanliga EB-pass. Är väl kanske som MTB-cyklist lite mer van att trampa på tunga växlar. Alternativt riktigt dålig på "normal" kadens.

Niklas Källström sa...

Det får vi hoppas Ricke, att det kommer passa mig som handsken alltså :)

Den duger Fredrik :)
Ja ni MTB-cyklister ska alltid vara värst, för oss som cyklar lvg blir det jobbigt med 50 kadens ;)

Anonym sa...

Schysst motionärshoj! Du lär bli knäckt när jag blåser förbi dig på min sorautrustade Merida ;)

/Mikael S

Niklas Källström sa...

Nu måste det ha slagit slint rätt skapligt i Knivsta ser jag ;)