Sidor

fredag, februari 11, 2011

Fredagsmys med dödstema...

När jag tittar ut genom fönstret nu är jag mest glad att Mattias inte lagt in utepass först om 5 veckor. Visst går det att köra flera eller alla pass ute om man vill men inte med samma exakthet som inne på Monarken anser jag. Med ett SRM monterat på cykeln skulle det säkert bli en annan femma men jag har inget SRM så inne på Monarken duger gott åt mig som den enkla hobby-cyklisten jag är.

Fredagsmys med dödstema....15 min/EB-watt – 4 min +20% 100 kadens – 1 min +50% 110 kadens. Den där sista minuten måste väl ändå vara djävulens påfund för en självantändning är inte långt bort varje gång minuten närmar sig sitt slut. Det blev ju inte mycket bättre av att jag inte kunde öppna fönstret idag p.g.a. snöyra utanför fönstret. Tyvärr orkade jag inte hålla kadensen uppe till slutet på dagens sista minut utan tappade från 110 till 98 kadens sista 20 sekunderna. Men jag är ändå glad över att jag överlevde och får en ny chans att bättra mig till imorgon då det är TC/STY på dagordningen.

4 kommentarer:

Johan Mölleborn sa...

De där dödstjugorna är helt rubbade. Får du också en pulshöjning när fyrorna närmar sig? Min puls går upp 3-4 slag, antagligen av dödsångest. Den sista minuten är nästan som på tecknad film.
/J

Niklas Källström sa...

Pulshöjning här också Johan. Ja sista minuten är inget man skrattar sig igenom i alla fall. Å nästa vecka har jag 3 x 20, hua!

Patrik Skolling Möller sa...

Oj ! Vad har du tagit vägen ? Bra jobbat !! ;)

Niklas Källström sa...

Här är jag Patrik! ;) Men än är jag inte där jag är nöjd...