Sidor

onsdag, februari 09, 2011

Klockan han bli 02:00 istället för 23:30...

Ja ibland blir det inte riktigt som man planerat, men vad gör det om 100 år. Klockan han bli 02:00 istället för 23:30 innan jag lämnade jobbet eftersom det var mycket att göra. Jobbpendling vid 2-tiden på natten har sin charm det också, lugnt på gatorna i Märsta var det i alla fall. Somnade snabbt när jag hoppade ner i sängen men vaknade mindre pigg strax efter nio och kroppen skrek inte efter träning direkt. Å jag som hade tänkt klämma till med ett liknande pass som igår där att kändes så där %&#% bra! Men istället för att bara köra ett pass för så var tänkt tog jag en vilodag så är jag pigg igen till torsdagens träning innan jobbet. Eftersom det var så pass fint väder ute idag körde jag istället en liten omväg till jobbet i mycket lugnt tempo för att få komma ut lite i naturen. Det blir lugnt hem också nu när det är dax att börja cykla hemåt igen vid 23:30. En snabb dusch och kvällsmål innan det blir direkt sängen utan att passera gå. Imorgon ska jag vakna pigg å stark igen.

Inga kommentarer: