Sidor

torsdag, februari 10, 2011

Körde det minst värsta av dom tre idag...

Idag var det bättre fart på kroppen när jag hoppade upp ur sängen vid 8-tiden till skillnad från igår då kroppen mest var trött. Tre pass kvar att köra den här veckan och körde det minst värsta av dom tre idag. Började dagen med två koppar kaffe innan jag hoppade upp på Monarken. EB-pass med låg kadens. 2 x 20, 4 min/80 kadens - 2 min/70 kadens - 2 min/60 kadens - 6 min/50 kadens - 2 min/60 kadens - 2 min/70 kadens - 2 min/80 kadens - 5 min aktiv vila på 100 watt - å så en intervall till precis som den första. Körde på samma effekt som senast men det får kanske bli en liten höjning till nästa EB-pass med låg kadens. Fina ben hade jag i alla fall. 25 minuter jobbpendling blev min nedvarvning, frukost/lunch direkt på jobbet precis som alla andra dagar jag jobbar kväll och tränar. Jobbpendlingen hem 23:30 blir nog rätt spännande med all snö som vräker ned just nu.

3 kommentarer:

Anonym sa...

kul att läsa om din träning, men vi får aldrig veta nåt om intensiteten, belastningen eller liknande så vi vet ju inte om du kör mormorsträning på 200Watt eller Petacchi-träning. Vore kul att veta!

Anonym sa...

He he, den 30e Mars vid 1830 tiden får vi svar.

Niklas Källström sa...

Siffror kommer nog vad det lider...

Precis,den 30e Mars vid 1830 tiden får vi svar enligt några sms jag har sparat i mobilen :)