Sidor

torsdag, mars 31, 2011

Kärleksmums...

Distanspass och racerpremiär med kaffestopp av klass på Konditori Drott i Enköping. Tyvärr vill inte snorigheten och locket i örat släppa taget fullt ut vilket är irriterande. Trots snor och stopp i örat kände jag mig rätt pigg i benen. Idag körde vi, Ricke och jag en liten omväg till Enköping för att få se lite nytt och slippa samma väg två gånger mellan Övergran och Enköping. Trots hård sida mot bitvis höll vi ett bra tempo fram till Enköping där det blev ett kort kaffestopp. Kaffe och en läskeblask slog jag till med. Men nästa gång det blir ett besök på Konditori Drott måste jag testa deras Kärleksmus. Fick syn på dom där dom låg under sin glaskupa när vi var på väg ut och var bara tvungen att plocka fram kamera för att dokumentera läckerheterna Så till er som inte besökt Konditor Drott gör det, konditoridröm i fin 50-talsmkmiljö!

Sida mot till Enköping blev på något konstigt sätt vidrig motvind när vi satt fart hemåt men jag gjorde så gott jag kunde att borra i motvinden. Tyvärr eller rätt skönt(för mig men mindre skönt för Ricke) blev Ricke riktigt matt i kropp och illamående så vi slog av på tempot och rullade lugnt sista halvan hem i lugnt tempo. Tillbaka och hemma igen topsade jag upp glansen lite snabbt på racern igen i garaget innan vi tog oss upp i lägenheten. En varm dusch och mat satt fint innan jag drog mig in till soffan med en kaffe för lite ryggläge en timme eller två. Den här veckan med snor och öronlock blir träningen lite som den blir men nästa vecka är jag tillbaka på mitt träningsupplägg och Monarken igen.

2 kommentarer:

Ricke sa...

Jag skulle nog ha klämt en kärleksmums isället, tack mannen för draghjälpen hem (vidrig känsla)

Niklas Källström sa...

Skulle tro att Kärleksmums är nog grejen :)