Sidor

måndag, mars 28, 2011

Tubdäckleverans...

Äntligen ett livstecken i bloggen efter hemkomsten från Gran Canaria. Tyvärr ingen träning under tiden då jag blev sjuk efter veckan i bergen och helgen tillbringade jag i sängen. Men nu börjar det kännas bättre i kroppen och smyger igång igen lite lätt med jobbpendling med start imorgon bitti 05:00. En timme landsväg innan jag kan rulla in genom vakten grind 5 06:00 på jobbet för dusch och frukost. Hem får det nog bli mer raka vägen så kanske jag kan klämma till med en Tabata intervall på Monarken som bonus.

I fredags mötte jag upp Natasja i stan för tubdäckleverans från vår däck- och klädsponsor till Vätternrundan med Conti Test Team. Återkommer med ett mer, större och bättre inlägg om våra sponsorer när allt är på plats. Tyvärr har jag inte hunnit montera tubdäcken då jag som sagt tillbringat helgen i sängen sjuk eller vad det nu var för fel... Gjorde i alla fall lite vårservice på landsvägscykeln idag så den är redo till på Torsdag då det blir racerpremiär som det ser ut nu med väder och allt. Cykeln är nu rengjord och topsad in i minsta detalj, nya Stronglight drev, nya däck på dom nya regn- och slaskhjulen. Men till helgen ska Fulcrum hjulen vara limmade och klara. I helgen ska jag också lägga lite energi på att topsa upp glasen på båda vintercyklarna igen och ta av vinterdäcken på vinter mtb:n. Den ska också få ett nytt vevparti och ett par nya snabba däck men mer om det under helgen.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Dagens tips:
AIDS-Loppet som är den 22 maj på Gärdet, Stockholm. Det kostar 150kr att delta och avgiften går oavkortat till UNICEF.

Det är läkarstudenter från Karolinska Institutet som anordnar loppet helt ideelt. Förutom loppen i sig är det lite folkfestkänsla med uppträdanden och mingel. Man kan springa 5 km eller 10 km och tidtagning finns via Racetimer. Det är sanktionerat av idrottsförbundet via IFLinnéa.

Spana in mer på http://www.aidsloppet.se

mvh
Susanna

Anonym sa...

kan man cykla runt?