Sidor

onsdag, april 27, 2011

All fysisk aktivitet är nu lagd på is...

Istället för att börja med Apoteket tog jag och ringde Sky Clinic Arlanda för att få en diagnos och det var nog ett bra beslut. Fick en tid direkt på morgonen och läkaren konstaterade att jag hade bihåleinflammation, ögoninfektion och med början till något mindre bra i halsen som var lite lätt svullen. Det var bara att gå ner till Apoteket i SkyCity och hämta mitt recept som innehöll lite av varje som piller, salva och spray. All fysisk aktivitet är nu lagd på is fram till mitten av nästa vecka så får vi se om jag kan smyga igång igen... Tyvärr missar jag nu Hammarö 3-dagar i helgen men inte mycket att göra åt. Viktigast nu är att bli frisk snabbt och kunna börja träna hårt igen för det är inte långt kvar till VR och ett snabbt varv tillsammans med Conti Test Team.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Tråkigt! Jag gissade på bihåleinflammation på din beskrivning. Min fru har det några gånger per år. Krya på dig! Ser fram emot kaffe och snack hos dig.

/Mikael S

Ricke sa...

Krya på dig!
Tröjans förbannelse härjar villt;)

Niklas Källström sa...

Tack Mikael! Jag hör av mig efter helgen så styr vi upp kaffe och snack.

Tack Ricke! Den slår till gång på gång nu :)

N sa...

Vad tråkigt!
Men se det från den ljusa sidan, det är en tidsfråga innan du är tillbaks i sadeln, så du har gott om tid på dig att träna inför VR.
Tiden du förlorar är försumbar.
Om du har tid kan vi kanske ses nästa vecka, så du kan få din hjälm.
En snygg lätt hjälm kommer garanterat att pigga upp.

Johan Mölleborn sa...

Fan vad surt. Ta det lugnt och bli frisk, sen slänger du den där tröjan. Det har gjort tillräckligt nu.
/J

Niklas Källström sa...

Ja jag hoppas kunna börja rulla lätt nu i början av veckan och till helgen gå på för fullt igen. Jo jag har tid i slutet av veckan Natasja. Det kommer ett mail så styr vi upp hjälm-leveransen där.

Surt är namnet Johan, smyger igång lite lätt mu i vecka för att känna mig för.
Den, tröjan gick igår sitt öde till mötes i majbrasans lågor ;)