Sidor

måndag, april 25, 2011

Gul-grönt snor i massor och svullna ögon...

Idag har det inte hänt mycket här hemma, började dagen med att klämma ett EB-pass inne på Monarken för att få färska watt att skicka till Mattias för analys. Samlade också kraft till att städa i garaget men mycket mer nytta än så har jag inte gjort. Nichlas var förbi med en riktigt snygg Continental "old style" cykeltröja. Tack Nichlas!

Annars är det mest tjockt gul-grönt snor i massor och svullna ögon. Snoret har hängt i sedan GC och kletar sig fast ända upp i bihålorna. Men i går ett par timmar efter träningen kliade jag mig i ögonen och dom reagerade med att på 2-3 minuter bli rödsprängda, svullna och kleggigt variga. I morse var ögonen nästan helt igensvullna och fulla med kleggigt var, bättre nu men absolut inte bra. I morgon blir det Apoteket å se vad dom har att erbjuda eller att säga....men att det skulle kunna vara något annat än pollenallergi ser jag inte. Har aldrig tidigare varit känslig mot pollen eller något annat mysko så det känns lite skit nu när cyklingen är i full gång. Men som sagt, vi får se vad Apoteket har för latjo piller eller spray att erbjuda mot det här...

6 kommentarer:

Ricke sa...

Hmmm, allergi... de e bara "hjärnspöken"..hörde jag någon som sa;)

Krya på dig "il pronto" mannen, Hammarö i helgen.

Niklas Källström sa...

Varför berättade ingen i klubbstyrelsen när jag skrev på att det vilar en förbannelse över den gamla SMACK-tröjan ;)

Åsa sa...

Allergisnor brukar vara ganska rinnigt och helt genomskinligt... gult och grönt tyder på infektion, har jag hört. Blä och ugh, hur som helst.

Niklas Källström sa...

Du har alla rätt Åsa. Diagnos kommer ikväll...

FriskKungen sa...

Klenis! ;)

Niklas Källström sa...

Jo jag vet, det finns ju bara en Kung :)