Sidor

lördag, april 16, 2011

Niklas å Nichlas...

Idag bara ett lugnt rullpass runt Halmsjön tillsammans med Nichlas Gatensjö[Team CykelCity Veteran] för att förbereda och hålla benen mjuka och fina till morgondagens drabbning på Östgötaloppet. Startfältet i Klass Herrar Senior är en imponerande syn och läsning, 120 man stort och starkt. Kommer med stor sannolikhet att bli rena vilda västern när startfältet släpps. Det gäller alltså vara på sin vakt och hålla sig lite ute på kanterna(ett stalltips från idag) i klungan till en början tills värsta hetsen lagt sig, om den nu lägger sig... Sen har jag inte riktigt bestämt mig än med vilka hjul jag ska offra imorgon...men hjärtat säger Fulcrum Racing Speed - hjärnan säger Mavic Cosmic Carbone SL. Men det kan jag ta och begrunda nu nere i garaget medans jag putsar upp cykelns glans igen. Drivlinan ska också få sig en översyn och ett litet dopp i baljan med lysfotogen.

Roligt och trevligt att äntligen få lite cykling tillsammans och även hinna med lite soft snack om träning och cykelprylar men även lite roliga minnen från skoltiden. Nu ser jag fram mot lite hårdare träning tillsamman med dig. Tack för idag Nichlas.

Inga kommentarer: