Sidor

söndag, maj 29, 2011

Bytt styre och styrstam på racern...

Tyvärr blev helgen inte som tänkt med cykelträning tillsammans med CTT-gänget utan jag fick nöja mig med ett intervallpass på Monarken idag. EB 3x20 minuter med 10 minuter aktiv vila på 100 watt mellan intervallerna. Det har inte blivit så mycket Monark på sista tiden men ett pass räckte för att bli påmind om hur förträfflig den är.

Nu i kväll har jag bytt styre och styrstam på racern för att få en bättre sittställning när jag ligger i bocken. Avståndet fram till handtagen är i det närmaste samma som innan men droppet i bocken är mindre så jag kommer upp lite med överkroppen. Nu sitter ett 3T Ergonova Pro med 123 mm dropp och 77 mm reach. För att kompensera styrets kortare reach har jag bytt till en 130 mm 3T ARX Pro styrstam för att behålla samma sittställning när jag håller uppe på handtagen. Har bara rulla lite utanför garaget efter montering med av det så kändes det riktig bra. Men den nya sittställningen med händerna nere i bocken ska testas ordentligt imorgon då det är distansträning med längd.

2 kommentarer:

Patrik Skolling Möller sa...

Varför köpte du snikprylar? Jag vet varför.:)
Visst borde det dyrare lättare Pro vara vitt ?

-Skogling

Niklas Källström sa...

Snik duger gott åt mig :) + att Pro serien är snyggast med vita rand och text mot det svarta.