Sidor

torsdag, maj 26, 2011

Kaffe och en Cola i värmen...

Dagen började med frukost 06.30 för att hinna smälta gröt, mackor och frukt i soffan ett par timmar innan det var dax att dra på sig cykelkläderna igen. Rullade bort mot Märsta station till 09:30 där vi skulle mötas för att få ett distanspass tillsammans. Trots vanlig vardag blev vi fem stycken, Ricke, Peter, Peter N, Vindahl å så jag. Dagens rutt hade Ricke och jag spånat fram och kaffestoppet hade vi bestämt att ta på Silltruten, Vaxholm. Kaffe och en Cola i värmen mot trutens husvägg är inte så tokigt efter 11 mil. Ännu en bra träningspass tillsammans med ett gäng trevliga grabbar. 160 kuperade(1638 höjdmeter) kilometer och 4:55 i rulltid. Tack alla för ett bra distanspass.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Shit vilken snygg blogg! Snyggast i cykelbloggsverige som jag har hittat (och jag läser en del).

Bra innehåll också :-)

Johan

Niklas Källström sa...

Jag får tacka för dom fina orden Johan.