Sidor

onsdag, maj 25, 2011

Rätt hög standard på personalen också...

Ännu ett bra distanspass avklarat och idag tillsammans med Ricke och Jeppe i blåsten. Att vända upp mot vinden på dom öppna fälten idag var som att gå från himmel till helvete. När vi vek ut på 288:an vid Rasbo blev det ingen lek att ligga först och dra kan jag lova. Efter Storvreta blev det mer av sidvind in till Uppsala vilket kändes bra för benen just då. Ricke styrde upp dagens kaffestoppet inne i Uppsala och valde en riktigt pärla, Konditori Fågelsången. Schysst uteservering med härlig utsikt och ett grymt utbud av kakor, bakverk och matiga smörgåsar. Det var rätt hög standard på personalen också... Det här var mitt första men absolut inte sista besök på Konditori Fågelsången kan jag lova.

På vägen hem mot Märsta började mörka regnmoln tona upp på himlen och vi lyckades inte undkomma ett utan fick lite lätt regn på oss innan vi rullade in i Knivsta. Men lika tvärt som det börja var det över och ett par minuter senare var det torrt på vägen igen. Hemma och tillbaka igen där dagens distanspass började med 3:45 och 115 km.
Tack för idag grabbar!

5 kommentarer:

Jesper Andersson sa...

Tack själv:) tycker personalen....ehm ja mena konditioriet hade väldigt fina brön;) haha

Niklas Källström sa...

Ja det var inte många fel på det stället. Lite mer värme i luften bara så blir uteserveringen än bättre att steka på.

Nypan sa...

Snygga tröjor ni har i år. Nästan i klass med den vita KBCK tröjan :-)
Men fågelsången trodde jag ni hade kol på sen innan. Det är ett superställe. Och man står gärna och hänger vi disken en stund, för att betrakta dom läckra bakverken + ANNAT.
/N

The KING of it all!! sa...

"hög standard på personalen"...sitter ni och fluktar och trakasserar personalen nu också.. Ring snuten förihelv...!!! ;))

Niklas Källström sa...

Det var nog mest jag som inte hade koll Nypan men ett superställe var det allt.

Heller det än att släpa hem gamla åderbråckstanter från Corner Kungen ;)