Sidor

onsdag, maj 11, 2011

Vad hjälper lite löjligt grus...

Orkade aldrig samla kraft till bloggen efter träningen igår så vi tar det här å nu istället. Passet blev en mix mellan snabbdistans och fartlek. Efter 10 minuter uppvärmning körde jag 30 minuter med puls 5% över aerob tröskel för att tömma kroppen på lite lättillgängligt socker. Sen varvade jag korta och långa tempoökningar resten av passet. Fick även med en sväng genom Stockholm med korta igångdrag på tungväxel vid rödljusen. Passade också på att ta ett snabbstopp på Cykloteket och byta några ord med Binni över en kopp kaffe. Nötte sen vidare tills jag kom fram till Löwenströmska där jag slog av på takten och trampa ur benen på mycket lätta växla sista biten hem till Märsta. Tillförde inga kolhydrater under passet utan endast fyra flaskor vatten med High5 Zero, effektiv cykeltid 3:52.

Tråkigt att se men nu är småvägarna förstörda för oss cyklister ett antal veckor framåt i Roslagen då Vägverket är ute och lagar bland annat med oljegrus. Bitvis är det nu mer grusväg en asfalsväg. Vad hjälper lite löjligt grus mot potthål och långa djupa tjälskott...

3 kommentarer:

Pilen sa...

Grusväg i Roslagen. Det var inte bra inför helgen. Har du koll på om dom vägar vi tänkt cykla är i bra eller dåligt skick?

Niklas Källström sa...

Det ser inte bra ut kan jag meddela tyvärr. Jag drar snart iväg ett mail till alla i CTT om läget.

Anonym sa...

Numera så heter den statliga myndigheten trafikverket och fordonsinfo finns hos transportstyrelsen.
Ny tid Ny bilbesiktning
www.carspect.se
/Magnus