Sidor

tisdag, juni 21, 2011

4 x 4 som till slut blev 6 x 4...

Tisdag och sista dagen en fin jobbfri period i schemat men i morgon är det jobb igen vilket ska bli rätt skönt att få göra lite nytta igen. Startar upp med nattpass Onsdag -Torsdag och Måndag-Tisdag. Eftersom jag var ledig och okfri(inga måsten bara pleasure) passade jag på att ta en sväng in till stan och Cykloteket för att köpa mig ett Craft Pro Cool Superlight Linne och snacka lite VR med Binni. Ett pass inne på Monarken har jag också hunnit med under dagen. Hade ju tänkt testa mitt nya EB-pass jag fick av Mattias dagarna innan VR men så blev det inte. Jag tog istället och körde ett gammalt hederligt 4 x 4 som till slut blev 6 x 4. Passet gick riktigt bra och benen kändes riktigt fina och känslan i kroppen var det inget fel på heller. Om jag flyttar till månen och bara får ta med mig en sak så tar jag med mig Monarken för den äger!

Inga kommentarer: