Sidor

måndag, juni 20, 2011

400 watt till total utmattning...

I dag tog jag och körde ett lätt rullpass på 2 timmar för att mjuka upp mina vättern-benen igen. Till min förvåning kändes dom oförskämt pigga när jag testa att tycka på lite både på platten och ståendes i backarna. Att dom kändes pigga redan idag gör ju inget för i morgon tänkte jag ge dom en omgång. Om det blir ute med cyclocrossen eller inne på Monarken har jag inte riktigt bestämt men jag har ju några timmar till att suga på saken innan det är dax. Men Monarken känns rätt frestande för att testa ett helt nytt intervallpass jag precis fått från Mattias. Passet är en så kallad "variant av EB" som kommer göra processen kort med mig och benen. För att göra det hela lite festligare i slutet har Mattias lagt in, -samt sluta med spurt på 400 watt till total utmattning 4 min efter andra tjugan...

6 kommentarer:

Peter sa...

Grymt snygga bilder, vad har du för kamera när du är ute och kör?

Niklas Källström sa...

Tack Peter!
Kamera: Canon S95.

fredrikw sa...

Körde (S) efter morgonens EB&-pass, det känns som man klämmer livet ur benen. Det mest irriterande är att när man kör "till utmattning" så är det ju huvudet som sätter stopp först, direkt efter man har gett upp så förbannar man sig själv att man inte körde lite längre...

Lycka till i morgon! :)

Niklas Källström sa...

Precis Fredrik, mest sitter det i huvudet och det handlar mycket om "konsten att lida" :)

Anonym sa...

Nu vill vi snart se ett leende på ngn bild!!!! Är grymt imponerad av dina bildval, kompositioner och efterprod. Du har ett öga för det där. Jag skall slänga min kamera :-).

Niklas Källström sa...

Okej, jag lovar att skärpa mig på den fronten :)
Det var fina ord, tack! Det är bara att nöta på med kameran och ta en massa bilder för att sedan utvärdera dom i datorn.