Sidor

torsdag, juni 02, 2011

Arlandastad Test Track Race...

Imorgon är det dax för Arlandastad Test Track Race och första start sker klockan 17:00 och sen rullar det på fram till ca 21:40 då sista målgång är beräknad. Väderprognosen lovar(nu) 22-23 grader och svag vind under kvällen så det är som upplagt för en riktigt trevlig kväll för både cyklister och publik. Själv överlåter jag det här med att tävla till er andra för att i stället jobba som funktionär och göra lite nytt för klubben också. Mer om tävlingen finns att läsa här. Lycka till på era race så kanske vi ses...

Har jobbat natt och jobbar natt nu i natt så träningen anpassas efter min sömn och känslan i kroppen när jag vaknar någon gång på em. som idag blev klockan 14. En stadig frukost äter jag alltid när jag kommer hem på morgonen precis innan jag hoppar ner i sängen för att på så sätt kunna träna direkt när jag vaknar utan att behöva äta något. Så idag blev det två koppar kaffe framför datorn(som vanligt) innan jag hoppade upp på cykeln för att köra mitt träningspass. Backintervall i backen och på slingan som sist när jag körde med Robban. Redan efter andra intervallen kändes det segt och bättre blev det inte heller så efter 7 stycken "all in" i backen gav jag upp med stumma ben. Trots att jag inte orkade köra alla 10 intervaller som var tänkt blev det ett okej träningspass med tanke på nattjobb och kanske lite för lite sömn för att orka fullt ut. Men nu är det bara en natt kvar innan jag kan vända tillbaka till dagrytm igen och då ska det nog bli fart på den här gamla kroppen igen.

Inga kommentarer: