Sidor

söndag, juni 05, 2011

Bilder från Arlanda Test Track Race...

Som funktionär på Arlanda Test Track Race hade jag fullt upp med att sköta starten tillsammans med Stefan och Jeanette så att ta bilder fick bli när tid fanns. Eftersom jag cyklade upp till banan valde jag att packa lätt i ryggan och tog därför "endast" kompaktkameran med mig. Tyvärr har jag tagit några dagar på mig med bilderna men jag har haft fullt upp med att träna och tävla själv, men här kommer mina bilder från kvällen...

6 kommentarer:

Patrik Skolling Möller sa...

Du borde jobba med foto. :)

-Skogling

Niklas Källström sa...

Tack, men då blir det på allvar å det känns jobbigt :)

Anonym sa...

Snygga bilder.
Vad använder du för kamera?

/Andreas

Niklas Källström sa...

Tack Andreas!
Kameran är en Canon S95.

Anonym sa...

Grymt bra fixat i fredags av er i SMACK (som vanligt). /Peter Ck Valhall

Patrik Skolling Möller sa...

Jag förstår. Jag kände samma sak.
Man skall inte jobba med sin hobby.

-Skogling