Sidor

fredag, juni 10, 2011

Conti Test Team och Sub7...

Dagen har varit rätt lugn här utan några större åtaganden. Efter frukost kom ett sms från Ricke om att ta en mjuka-upp-benen promenad vilket kändes som en bra morgonövning efter gårdagens genomkörare. Inga större krämpor men visst känns det i benen att dom fick jobba i 6 timmar igår. Vi han självklart med en kaffe innan Ricke skulle till jobbet för ett em pass. Själv gick jag hem och gjorde lunch innan jag gick ner i garaget och mecka lite racer. Gjorde rent kedja, drev och kassetten innan jag montera den på mina reservhjul i väntan på att tubhjulet ska få en ny eker. Satt även på min ramväska som är inköpt för att tjänstgöra under VR. En liten sadelväska åkte också på så i morgon kommer cykeln testas med full VR-kittning.

I morgon ja, då kör jag mitt sista längre distanspass med bra fart tillsammans med ett gäng snabba cyklister. Det blir cyklister från både Conti Test Team och Sub7 + lite andra starka cyklister som också startar på Lördag fm den 18:e. Vi kommer köra en runda på 14-16 mil som vi i CTT körde under en av våra träningshelger i Stockholm. Då som nu är planen att ta ett fikastopp i Rimbo. Så i morgon klockan 10 rullar vi iväg från Väsby för en snabb VR-genomkörare i Roslagen.

3 kommentarer:

Martin S. sa...

Sjukt avundsjuk! Ni kommer fixa det där grymt bra.

Själv väntar jag på att snart 2 veckors påtvingad vila ger med sig..

Johan Mölleborn sa...

Jag antar att ni fick det rätt hett idag...

Niklas Källström sa...

Det få vi hoppas på Martin för det vore riktigt skoj.
Påtvingad vila är skit! det har jag fått känna på ett par gånger dom senaste åren.

Skapligt hett kan man säga Johan ;)