Sidor

torsdag, juni 16, 2011

Då var sista träningspasset gjort...

Då var sista träningspasset gjort här hemma och blir det ett i Motala imorgon också så blir det bara 1 timmes cykling för att skrämma upp benen lite. Allt känns bra och cykeln är utan anmärkningar så nu är det mer upp till mig hur det ska gå. Nu fram till start 09:48 Lördag laddar jag bara med helt vanlig mat, vatten och så mycket sömn jag kan få till. Under loppet blir det däremot bara bars, gel och 4 stycken stora flaskor med sportdryck varvet runt är det tänkt. I verktygsväg tar jag bara med två luftpatroner och en flaska PitStop om oturen är framme. Nog om det här, nu tänkte jag gå över Ricke för att ljuga lite cykel med dom andra grabbarna som också ska dyka upp vid 19:30.

4 kommentarer:

Nypan sa...

Lycka till Källis. Du har verkligen föberett dig väl och med tanke på förra årets sjukstuga är du mer än värd att lyckas med den här satsningen.
Håller tummarna för att allt går som tänkt för ert gäng ( och alla andra )
/N

Öijer sa...

Snygga bilder, som vanligt!

Niklas Källström sa...

Tack Nypan! Jo det känns som jag gjort det jag kan för att förbereda mig på bästa sätt. Som sagt, ett lyckat varv skulle kännas riktigt finns med tanke på hur lite cykling det blev 2009 och 2010.

Tack Öijer!
Snart ses vi :)

martin sa...

lycka till nu i morgon då!!!