Sidor

söndag, juni 26, 2011

Den där löjliga ap-drycken...

Så där ja! Då var cyclocrossen skogskörd för fösta gången i år. Det blev faktiskt en fin lite mix av skogs- och grusväg i 2 timmar nu på kvällen. Det var rätt lite struktur på det här träningspasset men så kan också vara skönt ibland. Bara att få komma ut i naturen och nöta på lite planlöst är riktigt fint för kropp och själ. Nu när jag är tillbaka i tränings-vardagen igen efter VR så är det bara vatten som gäller i flaskorna. Efter träningen[om så behövs] blir det en helt vanlig chokladmjölk som spöar det mesta på marknaden när det gäller återhämtning. Så till er som köper den där löjliga ap-drycken för dyra pengar säger jag, sluta genast upp med det! om ni nu inte vill ha en sämre och dyrare återhämtning.

Nu tänkte jag till ta en sväng ner till videobutiken för att hyra någon bra film att koppla av med. Å du Ricke, jag kommer inte den här gången heller att hyra 3 timmar blå troll[Avatar]. Inte heller om någon lattjo mygga som med en fis på ena sidan jordklotet tros kunna orsaka storm på den andra[Butterfly Effect]. Tro faktiskt att jag också ska lyxa till kvällen med en fin Cola-Light och en påse Turkisk peppar.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Magisk bild, hur lyckas du?

//Henrik

Anonym sa...

Läcker "modellbild", riktigt bra blogg.

Hoven (fd Contitestteam)

Anonym sa...

Grymma bilder Niklas.
Men det var en riktig gammal mjölk du drack ;-)

/Pilen

Niklas Källström sa...

Jag vet inte Henrik, det bara kommer...

Tack Hoven!

Tack Pilen! Du vet, mjölk är som vin.. ;)

Anonym sa...

Niklas!

Jag går runt och är riktigt sugen på en cyclocross....dina bilder inspirerar mig grymt. Har du några tips kring cykel som "instegsmodell", märke, ngt jag bör vara observant på etc etc.

//CX

The King sa...

Lök ska ha gammal mjölk!

Niklas Källström sa...

Jag får bara det jag förtjänar helt enkelt Kungen :)