Sidor

tisdag, juni 14, 2011

Högintensiv mjölksyraträning...

Då är dagens träningspass avklarat och precis som igår tillsammans med Ricke. Är man jämnstarka som Ricke å jag är fungerar det riktigt bra att köra passet ihop. Svider fint i låren och känns så där skönt obehagligt i hela kroppen i slutet av varje intervall. Dagens pass, Fart – maxintervaller, tävlingsinrikad högintensiv mjölksyraträning med puls stigande mot max. Idag upprepade vi varje intervall(block) 4 gånger och hela passet blev lite drygt 2 timmar långt. Den sista intervallen(40 sekunder absolut max, varvat med 20 sekunder lugnt (rulla) 4 gånger i rad) svider kan jag lova. Dom där 20 sekunderna känns löjligt korta och bara 10 av dom hinner ju rinna iväg innan man ens orkar fästa blicken på klockan igen. 10 sekunder senare är det bara att ställa sig upp och ge ALLT igen i 40 sekunder, sweet!

5 kommentarer:

Patrik Skolling Möller sa...

Jag blir nedstämd, kränkt och komplexfylld av att läsa din blogg. ;)

-Skogling

fredrikw sa...

Dom där passen saknar jag, har inte haft några sådana i år...

Jag tipsar än en gång om att utnyttja din Edge istället för papperslappen, just Fart-passen la jag in så att vilan mellan blocken var öppen, alltså att den inte var tidsbestämd utan den var slut när jag tryckte på LAP, skönt att slippa räkna själv, speciellt under de där 40/20-intervallerna som verkligen vänder ut och in på hjärnan :)

Lycka till på lördag!

Niklas Källström sa...

Man ska inte tro allt man läser på internet Patrik ;)

Tack!
Fart - ett riktigt gud-pass om du frågar mig.
Jag har faktiskt utnyttjat edgen men efter senaste uppdateringen försvann allt. Därför "old school" varianten idag Fredrik :)

Fredrik sa...

Härligt att du är så bra igång igen! Keep it up!
/Fredrik & Jenni

Niklas Källström sa...

Tack Fredrik & Jenny!