Sidor

onsdag, juni 08, 2011

Så där lagom inspirerad att träna...

Precis när jag och Ricke skulle rulla iväg började det droppa vatten från ett löjligt moln på himlen. Så vi avvaktade lite med att ta en kopp kaffe och surfa cykel i väntan på uppehåll. När det sen väl var dax att rulla iväg kände jag mig så där lagom inspirerad att träna. Det slutade med ett lugnt rullpass på småvägarna bakom Arlanda med ett glass-stopp vid Lunda Livs innan vi rullade sista biten hem. I kväll blir det SMACK-serien som funktionär tror jag då det tydligen är lite få till kvällen som kan/vill hjälpa till. Tar i alla fall med mig kompaktkameran så kanske jag kan få till några bilder från kvällens tempolopp i Skokloster...

3 kommentarer:

FitKungen sa...

Vilken slacker du har blivit!!

Niklas Källström sa...

Fan! märks det så tydligt att jag är en riktigt lök ;)

FitKungen sa...

Tydligt!! Har jag vetat hela tiden..;)