Sidor

lördag, juni 25, 2011

Snygg och diskret kabeldragning...

Det har varit lugnt med uppdatering här i bloggen ett gäng dagar nu men ingen fara för jag har tjuvtränat hela tiden i det tysta bara. Vätternrundan var ju mitt stora 2010 så innan var jag lite rädd att efter ett snabbt varv skulle viljan att träna på som innan svika men så blev det visst inte. Suget att få träna är minst lika stort som innan så jag kan inte vara mer än nöjd. Dock ska jag nu stoppa in mer mtb och cyclocross för att få lite variation och inte bara landsväg som innan. Det kommer också bli mycket mer träning med tempocykeln för att få till det där sista med sittställningen. Ny sadel ska också beställas för att få mer komfort.

Kommer att jobba mest nattpass nu ett gäng veckor framåt så Monarken ska få gå hårt redan nu under sommaren. Att just ha Monarken att ta till när jag jobbar natt är toppen då intervallträning är extremt tidseffektivt. Men det får inte bli för mycket av Monark redan nu för det kommer ju en höst och vinter i år också med många Monark-timmar. Körde därför ett [fart]pass ute innan jag jobbade natt i onsdags och det var lika jobbigt som sist.
Idag fick jag finbesök när jag var nere i garaget...Nichlas kom förbi och visade upp sin R3:a som nu fått en snygg och mer diskret DI2 kabeldragning gjord av Mario Toledo på Cykel City. En DI2 gör sig liksom mer rätt med en snygg och diskret kabeldragning. Jag hade ju nöjet att få testa och köra med DI2 under hela tiden när vi var nere på GC i våras, Shimano har verkligen gjort ett bra jobb. Nu när Shimano släpper Ultegra DI2 gör dom verkligen processen kort med både SRAM och Campa. Elektroniskt är absolut inget måste men är rätt smutt när man ligger nere i bocken och kan växla med en lätt smekning på växelreglaget.

Inga kommentarer: