Sidor

lördag, juli 02, 2011

Åtta stycken backintervaller...

Igår lovade SMHI regn och åska idag men när jag vaknade nu vid 2-tiden var det betydligt mer sol än regn och åska. Ett intervallpass inne kändes därför lite tråkigt så jag tog och körde ett ut istället med racern. Åtta stycken backintervaller på índustrivarvet orkade jag med innan benen gav upp. Avslutade det hela med att rulla av benen i 30 minuter innan jag hängde upp cykeln för idag. Har precis sippat i mig ett glas chokladmjölk i väntan på en större måltid som får bli när jag kommer till jobbet och med lite tur blir det efterrätt som igår... Kristina var snäll och bjöd på rabarberpaj gjord på egenodlade rabarber med vaniljsås, världsklass tjejen!

3 kommentarer:

Eric sa...

8st backintervaller verkar vara melodin för dagen, har sett flera köra det, inklusive mig själv.

Bra träning!

Niklas Källström sa...

Egentligen är det 10 stycken jag ska köra men en trött nattjobbarkropp orkade inte mer idag :)
Som sagt, bra träning!

Eric sa...

Jag hade planerat 12st i lördags, men värmen gjorde att jag inte orkade mer.