Sidor

fredag, juli 01, 2011

Bilfria småvägar med P3 i lurarna...

Orkade aldrig fixa till ett inlägg igår så vi tar ett för igår och idag här å nu lite komprimerat. Igår ett distanspass på landsväg i 3 timmar. Höll mig mest på småvägarna bakom Arlanda för att slippa biltrafik. Det blev ett rätt behagligt distanspass utan tempoökningar, igångdrag eller tömma kroppen på energi första 45 minuterna. Upplägget med lugna bilfria småvägar med P3 i lurarna är helt okej det med.

Idag blev det en lugn start på dagen då jag klev upp ur sängen strax efter 14. Sovmorgon ja, men mest bara för att orka med första natten av tre som jag har framför mig nu. Så vad helgen kommer att bjuda på för träningspass styrs av känslan i kroppen när jag vakna. Jag hade tänkt träna idag men när jag väl vaknade och piggna till kändes träning inte så hett. När det sen var dax att cykla iväg till jobbet hade det börja regna så jag stök jobbpendlingen också och tog bussen till jobbet vilket gick fint det med. Morgondagens väder ser just nu inte speciellt lattjo ut enligt SMHI så ett intervallpass inne på Monarken är kanske grejen imorgon...

3 kommentarer:

TheKing sa...

Ormet kryyper! ;)

Niklas Källström sa...

Inte den där direkt men den andra som låg intill drog som en avlöning. Lite som du när det vankas jobb på jobbet ;)

TheKing sa...

haha..där fick du till det..;))