Sidor

tisdag, juli 19, 2011

En sväng genom Vaxholm...


Tillbaka från nattjobbsrytm och äntligen en uppdatering i den här bloggen. Har helt enkelt inte orkat att redigera några bilder till ett inlägg så därför lugnt här några dager. Men tränat har jag gjort, inga längre pass utan mest bara korta intervallpass precis innan jag ska åka till jobbet för att få sova så mycket som möjligt. Men idag blev det tid för ett distanspass som även innehöll 8 stycken 60 sekunders spurter på absolut max. Jag han med en sväng genom Vaxholm innan jag styrde mot mitt kaffestopp hos arbetskamraten Erik i familjens sommarstuga ute på Karlsudd. Kaffe och sockerkaka på uteplatsen i solen gjorde verkligen gott för kropp och själ. Mest motvind innan kaffestoppet så det var rätt skönt att få njuta av lite medvind efter på vägen hemåt. Effektiv rulltid 4:28 och jag rundade av dagens träning med en chokladmjölk ute på balkongen direkt jag kom hem.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Vaxholm - så himla härligt!
Å vilken medvind det var hem va?
Jag hade turen att köra till jobbet i väldigt svag motvind på morgonen för att sen få rejäl medvind hem - måste ju ha tur nån gång :-)
Blev ett tvåtimmarsstopp på norrvikens kanotklubb hem o lära mig paddla motionskajak. Väldigt rankt men så häftigt. Inga coola bilder dock. Måste kanske också skaffa en kamera o börja blogga. Det är ju verkligen bilderna som gör bloggen.
/A-C

Anonym sa...

Har du hunnit använda nya mtbn som du köpte i vintras ?

Niklas Källström sa...

Visst är Vaxholm härligt fint nu på sommaren. Bitvis fin fin medvind hem. Kan bara hålla med, kajak är verkligen häftigt och underbart att bra glida fram på vattnet. Jo en kamera är du värd och gewr klar mycket bättre bilder än den där iphånen ;)

MTBn är fortfarande ocyklad... :)