Sidor

tisdag, juli 05, 2011

Kanske inte ett genidrag direkt...

Så där ja, då har jag äntligen vaknat upp ur min nattjobbtystnad. Hade som vanligt ställt klockan på 06:45 för att på så sätt vända tillbaka till dagrytm igen snabbt och fort. Men den här gången gick det väl så där kan jag konstatera med facit i hand....när mobilen ringde kändes det som att en 10-minuters snooz skulle vara skönt men att trycka snooz när man är trött och utan linser i är kanske inte är ett genidrag direkt. Nu blev 10 minuter 360 minuter....valde förmodligen "stäng av" istället för "snooz". En gång räcker så ikväll lägger jag jag mobilen i hallen för då måste jag i alla fall gå upp för att stänga av.

Som straff för mitt snooz-misstag körde jag dagens träningen på tom mage direkt jag klev upp. Började med 60 minuter på FatMax innan jag plussa på med ett KI 4 x 4. Nu var man så där lagom kaxig och vingla in i duschen. Frukost är alltid gott men efter den här omgången kändes den extra god. Frukost och frukost - ja allting är ju relativt men klockan hade visst hunnit bli tre nu.

Nu på kvällen blev det lite fix å trix i garaget med grusvägs-MTBn för att den ska vara redo och klar till morgondagens träning. Det blev nya bromsklossar. Slipade och ner en av dom två bultarna på sadelstolpen som håller sadeln då den hade en tendens att bottna i bulten som stack upp lite för mycket. Självklart blev det också 10-15 minuter topsning så den är blank och fin på grusvägarna imorgon bitti.

3 kommentarer:

Janne G sa...

Hahaha, du är en riktigt rolig rackare. Skönt med snozze snacket...

Patrik Skolling Möller sa...

Vad gör en flaska Mozaik i DITT kök ? :)

-Skogling

Niklas Källström sa...

Ja hela dagen kändes lite lattjo efter mitt lilla misstag. Kom i otakt och gick i otakt resten av dagen :)

Du kan vara helt lugn Patrik, flaskan är present från Ricke å Elin som stått orörd i kanske 4-5 år nu :)