Sidor

onsdag, juli 06, 2011

Tre timmarna friskvård...

Idag hade snooze-knappen inte en chans, jag gjorde helt enkelt processen kort med den med att sprattla upp ur sängen direkt när mobilen meddela väckning. Dagens körschema var rätt pressat så för att hinna med dagens träning fick dagen börja tidigt. Upp ur sängen 05:30 för att hinna med en kopp kaffe under tiden jag drog på mig cykelkläderna. Ett par minuter i 06 rullade jag iväg för att få mina tre timmar på sadeln innan jag skulle vara tillbaka och hemma igen 09:00. Mattias har varit snäll och gett mig två specialpass att roa mig med under sommaren och idag blev det alltså det som ska köra ute.

Började med 45 minuterna med pulsen 5% över aerob tröskel för att tömma kroppen på lättillgängligt blodsocker. Sen fick benen en stund med lugn cykling innan jag körde två stycken intervaller där jag i asfaltsbacken upp från Steninge mot skjutbanan med 50 kadens, på toppen av backen övergår kadensen till 110-120 med bibehållen puls(anaerob tröskel) i 4 min. Sen fick benen lite lugn skön cykling igen innan det var dax för finalen, Fart – Maxintervaller, tävlingsinrikad högintensiv mjölksyraträning. Behöver kanske inte skriva den men efter dom här tre timmarna med friskvård fanns det inte mycket kräm kvar i benen. Avslutade med 30 minuter mycket lugn cykling. Dusch - frukost(äntligen) - sen full fart hela dagen och nu ett kvällsmål innan det ska vara tyst och släckt på rummet.

Inga kommentarer: