Sidor

söndag, juli 31, 2011

Vissa skulle få smaka brödkavel...

Mer distans idag igen men inte fullt så långt och länge som igår då vissa skulle få smaka brödkavel om dom inte var hemma i tid idag...Vi rullade bilfria småvägar i Roslagen i ett strålande sommarväder. Gick så där lagom fort vilket var rätt skönt då mina ben var lite trötta sedan gårdagens 14-milare. Eftersom vi låg bra till i tid så passade vi på att ta en riktigt kort snabbstopp vid Lunda Livs för en kaffe eller som jag en Cola Zero innan vi körde sista biten hem. Ännu en bra och trevlig dag på sadeln som jag avslutade med en kaffe tillsamman med Ricke & Elin uppe på deras balkong i solen, sweet! 


Resten av dagen har gått i soffans tecken för att i skön 45-gradig sittställning njuta av både F1 och Superbike-VM. Som ni ser är livet som skftarbetare inte alltid en en dans på rosor...tur då att jag börjar min semester imorgon så jag äntligen kan få koppla av lite med att cykla och bara ta det lite lugnt efteråt för en gång skull.

2 kommentarer:

Jesper Andersson sa...

Grymt spännande F1! Svårt med däckstrategin!

Niklas Källström sa...

Ja så fort det blir lite blött sätts teamens strategi på prov och inte minst förarens skicklighet att bemästra kall våt asfalt.