Sidor

fredag, augusti 26, 2011

3 x 15 minuter...

Precis innan jag skulle ge mig iväg på dagens träning ringde Ricke å meddela att imorgon kommer det kanoner och kör snabbdistans med oss så ta det lite lugnt nu. Visst tänkte jag när jag rullade iväg men efter 20 minuter kunde jag inte hålla mig längre utan fräste på med 3 x 15 minuter på tröskel. Smart...det lär visa sig imorgon när det är dax att sätta sig på cykeln och möta upp dom snabba grabbarna från Uppsala. Avslutade träningen med 30 minuterna på mycket lätta växlar för att mjuka upp ett par trötta ben. Vilket väder em. och kvällen bjöd på och imorgon ska det visst bli värsta stekarvädret, sweet! Nu ska jag ta hand om benen i soffan med en film.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Det kom inga snabba killar från Uppsala va? Bara två avdankade feta motionärer! Tack för dagens pass

// Jesper

Niklas Källström sa...

Motionärer, skulle inte tro det, den biten stod vi från Märsta för. Tack själv Jesper.