Sidor

måndag, augusti 08, 2011

Det är vi mot dig nu...


Tränat idag men också Lördag och Söndag i det tysta för grabbarna. Det gäller att inte avslöja allt för för dom små liven som ska göra allt för att jag inte ska ta hem några mer skyltspurter i år...eller som Ricke sa inför söndagens distansträning(tyvärr inställt pga. regn), -det är vi mot dig nu. Jojo, tomma tunnor skramlar mest! Både Lördag och Söndag bjöd på intervaller men av hemligt slag alltså.

Även idag bjöd träningen på ett intervallpass som kördes ute på "Robbans temposlinga" bakom värmeverket. Varvet går på en fin grus/skogsväg och är lite lätt kuperad där sista km är svagt uppför om man som jag kör varvet motsols(just för att få uppför sista km). Idag körde jag på min helstela mtb(igen) men nästa gång ska jag ta och testa cyclocrossen. Började med att värma upp i dryga 30 minuter med stegrande intensitet innan jag gav mig på första intervallen. Mellan varje intervall trampar jag varvet runt på mycket lätta växlar. Varje intervall körs på "max" men inte hårdare än att jag orkar genomföra alla intervaller som tänkt. Bra tryck i benen alla intervaller(kanske lite för hårt på första) igenom och slutpuls på samtliga intervaller blev 191(95%) slag/minut. Tid per intervall, 3:56 - 3:56 - 3:54 - 3:58. Avslutade med att rulla av benen mycket lugnt i 30 minuter innan jag parkera cykeln för idag.


2 kommentarer:

SnyggKungen sa...

Du ser ju inte klok ut på första bilden!!! ;)

Niklas Källström sa...

Det blir lätt så om man tar i men det är väl helt främmande för er på gymmet...att ta i alltså ;)