Sidor

torsdag, september 01, 2011

Det kommer klarna upp...

Dagens distansträning som var tänkt att köra med cyclocross blev visst ett på landsväg med racer. Mötte upp Ricke strax efter 10 som var sugen på en sväng så vi hamnade i Vaxholm för en kaffestopp på Silltruten. Kände ganska snabbt att idag blir det segt värre då varje backe kändes löjligt jobbiga. Nötte på men när regnet kom hade jag god lust att bara skippa Vaxholm och vända hemåt istället men tur då att Ricke var mer på så vi fick njuta av Silltrutens utbud. Efter som jag var så trött och orkeslös unnade jag mig en Morotskaka i världsklass.

Väder-Ricke påstod när vi rullade in i Vaxholm att det kommer klarna upp medan vi fikar så får vi sol hem. När vi rullade ut ur Vaxholm efter fikat var det mörkare än mörkas på himlen och vi han inte långt innan regnet kom igen, sweet! Självklart blev jag direkt påmind om att jag igår tydligen hade sagt att "lite regn gör inget". Tur var väl att det inte var så himla kallt i luften så man slapp komma hem med en skön dubbelsidig lunginflammation. Ricke var stark och drog mest hem vilket jag var tacksam för. Men när vi började närma oss Vallentuna tyckte jag mig känna en viss pigghet i kroppen igen. Direkt hyllade jag den förträffliga morotskakan som måste haft någon slags magisk kraft i sig.

Pigg eller inte så var det rätt skönt att få kliva av cykeln vid garaget och spola rent den medan skiten sitter löst. Sen blev det en lång varm dusch innan jag njöt av en fin pastagratäng och dåsa en timme eller två soffan till cykling på Eurosport. Effektiv cykeltid 4:25.


2 kommentarer:

Anonym sa...

Tack för idag!
Supernice runda trots regnet, ses i morgon.
/Ricke

Niklas Källström sa...

Tack själv! Det gör vi.