Sidor

onsdag, augusti 10, 2011

Friskvård i all sin enkelhet...


Dagen började lugnt och fortsatte mest så faktiskt resten av dagen med ett litet undantag, dagens intervaller. Frukost och sen en två timmar i soffan lätt tillbakalutad innan jag var tvungen att kravla mig upp ur soffan för att ta en rask promenad med Ricke. Dryga timmen blev det i det då fina vädret innan det var dax att varva ner igen med kaffe hemma hos Ricke i lugn å ro med cykelsnack. Väl hemma igen tog jag det lite mer lugnt och beta av en(22 Bullets) av dom tre filmerna jag var och hyrde igår. Men efter dom 120 minuterna kände jag mig äntligen redo och ladda för ett intervallpass.

Tyvärr så hade regnet nu börja vräka ner så att träna ute kändes inte aktuellt direkt så det fick bli Monarken helt enkelt. För att skoja till det lite extra blev det Tabata-intervall x 2. 15 minuter uppvärming innan första intervallen(8 ggr 20/10s) följt av 10 minuter aktiv vila på 100 watt innan jag klämde till med en andra intervall. Avslutade med 20 minuter mycket lugnt innan jag kunde vingla ut ur rummet för en dusch. Med lite tur har jag orkat fixa det jag filmade från sista intervallen till imorgon innan lunch... Det blir alltså en kort filmsnutt på friskvård i all sin enkelhet.

Inga kommentarer: