Sidor

lördag, augusti 20, 2011

Halv nio en lördagsmorgon...

Dagens intervallpass på Monarken lär inte gå till världshistorien som något mästerverk i alla fall. Dålig sömn är nog rätt mycket orsak till dagens mindre bra EB-pass. Hade precis hoppat ner i sängen och var på väg att somna när någon galning i huset satt igång och borrade med något som ska likna en slagborr. Halv nio en lördagsmorgon....tycker till och med jag är lite väl tidigt och är det sen med en så där löjligt slagborr som kostar mindre än en påse gott & Blandat blir man nästan förbannad.

Skiiiiiiiiiiii.....skiiiiiiiiiiii.....skiiiiiiiiiiii.....där blev första pluggen klar av minsta sort, sen var det bara resten kvar.... Det borde vara lag på att borra i betong gör man med en Hilti och inget annat. Somnade väl till slut av utmattning framåt halv elva-tiden och vaknade trött vid tre-tiden.

En kopp kaffe sen satt jag mig på Monarken för att köra mitt EB 2 x 20 minuter. Blev som sagt inget höjdarpass så till imorgon laddar jag om för ett nytt EB 2 x 20 minuter bara jag kan få lite lugn och ro så jag kan somna snabbt efter tolv och en halv timmes nattjobb...

2 kommentarer:

Fredrik sa...

En fråga, vad betyder EB-pass?

Mvh
Fredrik

Niklas Källström sa...

Tröskelträning. EB-intervall kan ibland också heta FTP (Functional Treshold Power).