Sidor

tisdag, augusti 23, 2011

Okfri...

Tillbaka från nattjobb och Monark-intervaller. Säga vad man vill men att vara okfri är verkligen livskvallite. Ricke Mötte upp mig vid garaget för ett distanspass med sikte på Rimbo och RimboBiten för ett kaffestopp. Njöt av en kaffe och en Cola Zero i lätt tillbakalutad ställning medans en stor fet sol värme kroppen gott. Upp till Rimbo och tillbaka hem igen blev på fina bilfria småvägar. Tillbaka i Märsta igen tyckte jag att vi var värda en kaffe på Stations Caféts uteservering så vi svängde förbi och nöt av en kaffe i solen igen, sweet! Ricke hade lite att stå i så vi blev inte så långvariga på uteserveringen.

Jag som inte hade något på körschemat tog istället en sväng upp till Mamma som var hemma från landet ett par dar. Man vill ju inte vara oartig och tacka nej så det blev en kopp kaffe och en bit nygjord äppelkaka med mandel och kanel. Avrundade en hård dag med att hjälpa Vindahl som tittade förbi garaget för att få hjälp med att på ett tubdäck. Som ni ser, livet är helt enkelt inte alltid en dans på rosor. Bara att ladda om på bästa sätt i soffan för imorgon är en ny dag i livet...5 kommentarer:

Patrik Skolling Möller sa...

Skönt !

Diggar 3-dagars också. .)

-Skogling

Niklas Källström sa...

Skönt va ordet.

Katarina M-I sa...

Nice, du har värsta fikabloggen numera;)
Morotskaka ena dagen, nybakat hos mamma den andra och var det inte en rulltårta jag såg i början?

Gott att du njuter lite!

Niklas Källström sa...

Det gäller att passa på för snart bär det av ner till Göteborg och Mattias för nytt test och upplägg. Då blir det nog andra bullar Katarina ;)

Katarina M-I sa...

Jag tror inte du får bullar av Mattias. Kanske flamberade bananer:)