Sidor

tisdag, augusti 30, 2011

Optimistisk uppskattning...

Full fart direkt från start på dagens träning för att hinna bort i tid till Villastaden(Märsta-Steninge-Ruinstaden-Runsa-Kairo-Ängsjö-Stäket-Villastagen) där jag skulle möta upp gurra 11:00. Gurra trodde det skulle räcka med en timma från Märsta men det var en rätt optimistisk uppskattning märkte jag i princip direkt och fick så på så in i #¤%¤# för att inte bli allt för sen. Kom fram 5 minuter sent trots att jag startade 10 minuter tidigare än tänkt och tog i som om det vore ett tempolopp. Det var skönt att få slå av på tempot när jag rullade in på Järvafältet och möttes upp av gurra å fick ur mig nätt å jämt, -nu tar vi det lite lugnt ett tag.

Sen gick faktiskt resten av distanspasset i ett mer humant tempo vilket gjorde det hela mer behagligt. Det är ju rätt trevligt att kunna ligga i bredd och snacka lite skit när så är möjligt. Genom Järvafältet bort till Hägerstalund-Eggeby-Kista-Ursvik-Överjärva-Frösundavik och slutligen framme vid Koppartälten för ett kort fikastopp. Idag lyxade jag till det riktigt ordentligt med en smarrig rulltårta av klass. Den liksom bara smälte i munnen likt sockervadd, mumsigt värre!

Hem körde vi längs vattnet fram till Rotebro där Ggrra vek av hemåt vid Kom köpcentrum. Jag nötte vidare på en blandning av grus- och skogsväg/stig hem till Märsta och kunde kliva av crossen lite lagom mör med 4:06 i effektiv cykeltid. Nu är det bara att ladda om för imorgon är ett nytt distanspass men då tillsammans med Ricke.

2 kommentarer:

Gustav sa...

Tack för turen, nästa gång får vi hjälpas åt med att välta den där bajamajan!

Niklas Källström sa...

Tack själv, ja den var tung så jag behöver nog lite hjälp nästa gång ;)