Sidor

torsdag, augusti 11, 2011

Tempopass med tempocykeln...

Tyvärr blir det inget litet filmklipp från mitt Tabata-pass igår som utlovat då det verkar vara något fel på orginalfilen som bara vill hacka sig fram under en minut mitt i filmen. Men jag lovar att göra en ny i nästa vecka så håll ut.

Idag blev det ett tempopass med tempocykeln tillsammans med Ricke och Nichlas, jag och Ricke på tempocyklar och Nichlas med racer. Ricke hade styrt upp det hela så det var bara att lyssna och hänga med på upplägget. Det blev en vända på SMACKs 30 km tempobana med start och mål vid Odensala Kyrka och vändpunkt vi Sjöås handel. Det blev lite lugnt ut till Odensala som uppvärmning men sen nötte vi på i tempoposition. Jag praktiserade med mina tips å trix jag fått av Mattias i förra veckan för att få ut med av den här gamla kroppen och bli en snabbare tempocyklist. Det tar säkert ett gäng pass till att hitta riktigt rätt med allt jag fått att tänka på men redan nu efter bara det här passet så kändes det bättre. Nu kunde jag hålla samma eller bättre fart med lägre upplev ansträningen. Vi rundade av träningen med 30 minuter lugn cykling och lite cykelsnack i solen utanför hos Ricke innan vi tacka för idag. Nu är det filmtajm och soffan på schemat resten av dagen för mig.

1 kommentar:

Anonym sa...

Ricke är först i fikakön det ante mig.......
/Magnus