Sidor

tisdag, september 06, 2011

400 watt till utmattning...

Att köra passet på "tom" mage var ett tag sedan jag gjorde så därför testade jag idag att hoppa upp på Monarken med 9 timmar mellan frukost och mitt tröskelpass(EB). Precis som i vintras gick passet bra att genomföra som tänkt trots många timmar mellan mat och träning. Visst fick jag gräva lite extra djupt efter kraft när det var dax att runda av med passets karamell, spurt på 400 watt till utmattning 4 min efter andra tjugan.

Idag valde jag att att jobba med låg kadens på mitt EB-pass 2 x 20 minuter. Kör 4 min på 80k, 2 min 70k, 2 min på 60k, 6 min på 50k, 2 min på 60k, 2 min på 70k och 2 min på 80k. Kör samma kadensvariation på båda intervallerna med samma watt. Sen hinner jag få 4 minuter aktiv vila på 100 watt innan det är dax att få njuta av karamellen...

Inga kommentarer: