Sidor

tisdag, september 27, 2011

Dagens aktivitet så här långt...

Dåligt med cykelhållare gjorde att jag fick ta en enkelt cykelställ till min hjälp för att få till den där bilden jag nu lovat i dagar. Känns nästan lite synd att behöva smutsa ner den nu när den är topsad och ren in i minsta detalj. Men samtidig få jag ju då en anledning att lägga en ny dag i garaget med kaffe och skön musik för att topsa upp den i skick som nu. Precis som på racern har nu crossen fått ett styre med 42 cm bredd. Längden på styrstammen är samma lika som på den förra men då styret nu har en reach på 77 mm får jag tillbaka handtagen precis som mycket som tänkt.

Dagens aktivitet så här långt är ett varv i 5-kilometersspåret i Pinbacken för att mjuka upp kropp och benen lite. Ikväll blir det ett tröskelpass inne på Monarken för att få fram aktuell watt till min besök ner hos Aktivitus nu på Måndag.

2 kommentarer:

TheKing sa...

Dom där fälgarna vill du inte ha längre va?

Niklas Källström sa...

Med dom måste man cykla också ;)