Sidor

söndag, september 18, 2011

Det här känns inte helt rätt...

Sämsta tänkbara start på dagen...vaknade och kände direkt att det här känns inte helt rätt...en snabb titt på klockan visade 08:51 och jag tänkte, F**K! Kollade direkt in mobilen som hade ett missat sms...vi ses vid Coop 0900 Ricke. Studsa ur sängen snabbare än snabbt och börja dra på mig cykelkläderna samtidigt som jag fyllde på vattenflaskorna, plocka ner cykeln från väggen, ringa Ricke och meddela att jag ligger lite efter i tidsschemat. Kommer ut ur porten 09:06 och rullar ut till vägen där grabbarna precis kommer cyklandes så det var bara att trampa upp farten och lägga sig sist. I farten hade jag i alla fall lyckats få med mig en banan som jag nu grävde fram ur en av bakfickorna, gott!

Nu var det väl en jäkla tur att det idag inte var en av dom vanliga träning med skyltspurter och annat trams som är jobbigt. Idag hade klubben en dag med introduktionscykling för nya medlemmar men även för dom som inte hunnit bli medlemmar men vill prova på det här med cykling i grupp. Så tempo blev lagom för mig med en mindre bra start. Satt mest och tänkte på fikat som skulle vara uppdukat vid 11-tiden nere vid Räddningsskolan i Rosersberg. Vilken uppdukning måste jag säga, två stora bord fyllda med bröd, pålägg, sallad, grönsaker av alla dess slag i massor samt juice, te och kaffe...sweet!

Välkomna på introduktionscykling med SMACK. Vi samlas i Väsby vid Cykelhuset och i Märsta vid COOP Extra kl 9:00 och delar upp oss i lugn grupp, snabbare grupp, MTB-grupp samt Barn- och Ungdomsgrupp. (MTB samt Barn och Ungdom samlas bara i Märsta).Vi kör ett par timmar med ledare som hjälper både oerfarna och snabbåkare. Sen samlas vi vid Räddningsskolan i Rosersberg för fika och mackor och kör sen KM linje på vår bana där.Alla medlemmar är välkomna att delta, ta med er familjen, barn och ungdomar och cykelkompisar som vill prova på men ännu inte hunnit bli medlemmar.För mer info se mail som gått ut till alla medlemmar. / Styrelsen.

Sen var det visst också ett KM men det hoppade jag med tanke på min dåliga start eller om sanningen ska fram så hade jag faktiskt redan bestämt mig igår för att inte köra. Jag ville helt enkelt spara mina krafter till dagens urladdning, 1500 kvadratmeter gräsmatta som ska(måste) klippas hemma hos mamma & pappa. Självklart satsar jag på att slå mitt klipp-rekord som ligger på lite drygt 56 minuter...

2 kommentarer:

Svart Karin Karlsson / Karin Svart sa...

Fikat såg grymt ut!!
Hur gick det med gräsmattan?

Niklas Källström sa...

Fikat satt perfekt i en tom mage :)
Med gräsmattan gick det väl så där...