Sidor

måndag, september 19, 2011

En rätt körig dag...

Ännu en skön dag i livet dock utan träning. Planen var att jag och Ricke skulle ner till mtb-spåret i Pinbacken på fm. med våra räfsor för att bearbeta den del av spåret som inte fått sig en omgång med räfsorna. Men med regn utanför fönstret kändes det väl så där lagom hett. Så vi bestämde att en sväng till Uppsalaför att inhandla bar-att-ha-saker kändes betydligt skönare. Men först han vi med en sväng upp till Morgan för en kopp kaffe och lite cykelsnack innan vi satt fart mot Uppsala och våra butiker.

Körschemat i Uppsala, Clas Ohlson-->lunch(köttbulletallrik) på IKEA-->Biltema-->Media Markt. Här började det bli tajt med tid till nästa aktivitet, VM Herrar, U23, tempolopp med Tobias Ludvigsson på Eurosport  i soffan hemma hos Ricke med en stor kopp kaffe. så det vara bara att sätta full fart framåt mot Märsta för att inte missa skön tid i soffan. Sen har jag faktiskt hunnit med lite fix och trix i garaget och packat upp mina fina fynd jag gjorde idag. Nya kaffekoppar till garaget, fler genomskinliga plastlådor i olika storlekar för att hålla ordning på hyllorna i garaget.

Det finns faktiskt mer att packa upp då Bike.24 har levererat en stor fin låda med bra saker att ha hemma i garaget och lite nya delar till cyclocrossen som ska på i veckan. Som ni ser har det varit en rätt körig dag med fullspäckat schema så det här med träning idag får bli imorgon istället.


2 kommentarer:

vaktis sa...

ahaa... du använder gamla bilder, mtb'n är ju såld och stonejumper'n är ju körklar... du bara sprider dimridåer och ligger säkert å lökar på nån strand nånstans.

Niklas Källström sa...

Precis vad jag tänkte innan jag lag ut inlägget att nu kommer Martin med... "du använder gamla bilder" :)
Inte på en strand men i en soffa...