Sidor

tisdag, september 20, 2011

I skogen bland lattjo svampar...

En dag i skogen med räfsan i högsta hugg för att räfsa upp och snygga till spåret som ska användas på Svealandsmästerskapen i mountainbike nu i helgen. Ricke och jag satt igång strax för nio i förmiddags för att hinna med det som  var kvar på varvet att räfsa upp. En stor del av spåret är nybruten och slingrar sig fram mellan träden på mossklädd mark och över ett par korta men fina partier med berghäll. Nu har Ricke och jag räfsat upp och fram en fin jordstig att cykla på där det förut bara var tjock grön mossa en blåbärsris. En kafferast kostade vi på oss annars har vi nött på med våra räfsor i drygt 5 timmar där inne i skogen bland lattjo svampar.

Dom gångerna man vänder sig om och tittar tillbaka och ser en mörkbrun jordstig som slingrar sig fram och bort i skogen blir jag riktigt sugen på det här med MTB igen måste jag erkänna. Det har till och med gått så långt att jag nu funderar på att inte sälja min MTB...men en sak som är säkert är att det kommer vara två killar med träningsvärk imorgon. Cykelträning tänker jag inte ens försöka mig på idag utan nu blir det soffan och film med en påse lösviktsgodis.
4 kommentarer:

Ecke sa...

Det där blir fint till helgen. Mycket slit förstår jag!

Niklas Källström sa...

Kommer du?
Jo det tar på krafterna att räfsa fram en fin jordstig, blåsor i båda tumgreppen :)

DagKungen sa...

Du ser inte klok ut!

Niklas Källström sa...

Det är inte bara utseendet som inte är klokt Kungen ;)