Sidor

torsdag, september 08, 2011

Mer bilder från SMACK-serien...

Då kommer ett gäng nya bilder från gårdagskvällens tempo i SMACK-serien, Det kommer att komma en omgång till med bilder här i bloggen som jag lagt ner lite extra redigering på senare i kväll eller senast imorgon förmiddag. Tänkte att jag först skulle hinna med att hämta ut två paket på COOP, hjälpa grabbarna med mtb-banan till Svealandsmästerskapen och ett intervallpass på Monarken innan jag sätter mig och redigerar lite nya bilder igen. Med dom bilderna kommer länken till övriga tempobilder från kvällen(som jag tyvärr inte inte orkat ladda upp än).


4 kommentarer:

Svart Karin Karlsson / Karin Svart sa...

Kul med bilder, när man själv inte kunde närvara..

Niklas Källström sa...

Säsongen är inte över än Karin... :)

klas östberg sa...

Häftiga bilder. Proffsigt-Klas Östberg

Niklas Källström sa...

Tack klas!